Как работим

Запознайте се с работния ни процес и технологиите, които използваме.

Етапи на работа


Гъвкавите методологии за работа, които използваме, помагат процесът на разработка да бъде максимално прозрачен за клиента.

 1. Техническо задание

  етап 1

  Alternative Text

  Всяка нова идея за дигитализация се превръща в техническо задание с помощта на нашите софтуерни архитекти. Ние вникваме във вашия бизнес модел и заедно създаваме устойчив и скалируем продукт.

 2. Планиране на проекта

  етап 2

  Alternative Text

  Създавайки детайлен план на действие, ние осигуряваме прозрачност и ясно дефинирани цели на проекта. Структурирането на работния процес помага за ефективността и реализацията.

 3. Реализиране на проекта

  етап 3

  Alternative Text

  Създаването на солидна Back-end основа гарантира сигурността и устойчивостта на софтуера. Нашият екип проучва и реализира най-доброто мултиплатформено решение за вашата компания.

 4. Последваща поддръжка

  етап 4

  Alternative Text

  За да можете да управлявате бизнеса си без прекъсвания, предлагаме мониторинг, поддръжка и подобряване на приложението, осигурявайки безпроблемната му работа по всяко време.

 5. Нови функционалности

  етап 5

  Alternative Text

  Нашите продукти са модулно базирани и създадени с възможност за разширяване. Ние се стремим към дългосрочно партньорство и сме готови да надградим софтуера с нови функционалности.

С какво работим


Технологиите, които използваме за разработката на софтуер, са винаги в крак с модерните течения в бранша.

PHP

Python

Node JS

Swift

Angular

React

Sass

Bootstrap

Git

Gulp

Docker

Amazon Web Services